Oon pitkään ajatellut kirjoittavani tän kaiken ylös mutta en ole saanut aikaiseksi.

Muutama vuosi sitten kirjoitin useamman päiväkirjan, jotka sattuman oikusta sitten paloivat... hmm. Mutta siitä tuonnempana. Tarkoitus olisi siis aluksi muistella menneitä melkoisen pitkältä ajalta, joten voi kestää tovi että päästään nykyhetkeen. Riippuu miten ehdin kirjoitella.

Enpäs tiedä kenelle kirjoittelen mutta kiva jos jollain kiinnostaa lukea. Nää on vain juttuja jotka on pakko kirjoittaa pysyäkseen itse kärryillä.

Eli aloitetaan. Rakastuin palavasti hyvin nuorena ja muutin yhteen kultani kanssa. Onnea kesti vuoden verran, riitelyä toisen vuoden ja sitten juttu alkoi lipsua käsistä. Tuli uusia ihastuksia, toki molemmin puolin. Erottiin ja alettiin uudelleen. Taas ihastuttiin ja erottiin. Käytiin vieraissa, erottiin ja palattiin yhteen. Kunnes eräänä yönä humalaspäissäni baarissa bongasin erään vanhan ihastukseni... sanotaankos vaikka herra A:ksi. Sänkyynhän siinä päädyttiin, samoin kuin seuraavana ja sitä seuraavana päivänä. Tämä oli pahempi juttu kuin ikinä ennen, aina piti keksiä tekosyy että pääsi lähtemään. Kiinnihän siinä jäätiin ja siihen loppuivat molemmat jutut. Ensimmäinen kertarytinällä ja toinen pikkuhiljaa hiipui pois, kun alkujännitys oli poissa.

Tästä alkoi mun "elämäni sinkkuna". Kamuni kanssa muutettiin kimppakämppään ja baareissa hillumisesta tuli elämäntapa. En osannut aavistaa vielä tässä vaiheessa, millaisen tapahtumaketjun olin juuri laittanut liikkeelle. Olin tyytyväinen elämääni, kauniisiin vaatteisiin ja biletykseen rakkaiden kamujen kanssa. Söpöjen poikien katseluun ja flirttailuun. Olin vihdoinkin vapaa tekemään ihan mitä haluan, keneltäkään sitä salaamatta.

Tältä erää lähden nukkumaan... huomenna lähden töiden jälkeen viihteelle, joten kirjoittelen lisää tässä viikonlopun aikana. Hyvät yöt!